Mobil Ödeme ile Instagram’da Takipçi Satın Almak

Mobil Ödeme ile Instagram’da Takipçi Satın Almak

Instagram hesaplarınızda aktifliğini arttırmak ve içeriklerinizi daha çok beğenme ve etkileşime ulaştırmak istiyorsanız başvurabileceğiniz bir diğer yöntem takipçi, beğeni, aktif kullanıcı satın almaktır. Satın alma hizmetlerine başvuracağınız siteler sizin için en güvenli, hızlı ve kaliteli yöntemleri sizlere sunmaktadır. İstediğiniz her türlü paketi sosyaltakipci.net üzerinden satın alabilirsiniz.  Instagram hesabınız için takipçi, beğeni, %100 Türk takipçi, otomatik beğeni satın alabilirsiniz. Hikaye ve canlı yayın izlenmeleri için ayrı paketler, otomatik izlenme için ayrı paketler bulunmaktadır. Aynı zamanda tamamen aktif olarak yapılan çekilişlere sizleri takip şartı ile etiketleyip takipçi kazanmanız için de size hizmet sunulmakta. Paketlerde talebinize göre fiyatlar değişmekte, arzuladığınız miktarlardaki paketler en uygun fiyatlarla önünüze sunulmaktadır.

            sosyaltakipci.net üzerinden güvenilir bir şekilde hizmet alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri için Paytr kullanılmakta ve Paytr lisanslı bir kuruluş olmakla birlikte, kesinlikle kart bilgileri siteler tarafından kayıt tutulmamaktadır.

            Ödemeleri online biçimde, EFT/Havale biçiminde ve mobil ödeme şeklinde yapabilirsiniz.

            Mobil ödemeler için belirlediğiniz paketlerin fiyatları faturalı hattınıza mobil ödeme fatura şeklinde yansıyacaktır. Kontörlü hatlarda ise mobil ödeme kontörlü telefon TL bakiyenizden düşürülecektir. Mobil ödeme yöntemleri ile Instagram takipçi satın alma işlemleri için gönderilen her sms mobil ödeme servis bedeli olarak KDV ve ÖİV dahil olmak üzere Vodafone için 41 Krş ve Türk Telekom için 50 Krş olarak ücretlendirilecektir. 

            Mobil ödemeli takipçi ve beğeni satın alma adımlarında vereceğiniz bilgiler sadece kullanıcı adı, e-mail bilginiz ve telefon numarası ile sınırlıdır. Bu bilgiler talep verdiğiniz hizmetin gerçekleştirilebilmesi için sadece yetkililer tarafından ulaşılabilir olmakla birlikte, bu işlem ne kişisel bilgileriniz ile birlikte ne de hesabınızla bağlantılı olarak size zarar verecek bir şekilde kullanılmayacaktır. Hesabınız hakkında endişelenmenize hiç gerek kalmayacak çünkü satın alma işlemleri sadece hesabınızı yükseltmek amacıyla kullanılacaktır. Eriştiğiniz yüksek takipçi sayısı, beğeni sayısı ve izlenme sayısıyla birlikte hesabınızın daha çok büyümesini sağlayabileceksiniz.